Verók Adrienn- az univerzum selyemből

Az univerzumokat festi a selyemsáljaira, a színeket összefűzi a viselője lelkével. Adrienn önmaga is szépséges, és a lelkét szívesen teszi ki a pillekönnyű selyemre. Az igazi NŐ szereti a selymet,mert egy olyan minőséget tud benne képviselni, ami igazán királynői.
Verók Adri selyemfestő vagyok, egyedi festésű divatkiegészítőket készítek, minden darab egyedi, nincs két egyforma. A selyemkendők, sálak, ékszerek különleges kiegészítői egy stílusos és tudatos nő ruhatárának. Számomra is fontos a fenntarthatóság, ezért elvégeztem egy színtanácsadó tanfolyamot, így ma már a 4 évszak színelmélet szerint is festem selymeimet, ha ismered a színtípusod és te is a tudatos vásárlás híve vagy, akkor jó helyen jársz! ❤️
Ékszereimet is ennek szellemében, a kimaradt selymekből készítem. Minden kis apró anyagdarab felhasználásra kerül 😊 Teljes készlet a www.verokadri.hu webshopban, néhány alkotás a Boltban is fellelhető. Kendő és sál kötés a YouTube csatornámon. A tudatos választások gardrób renezvénye pedig, ahova szeretettel várunk:
#selyemfestés #verokadri #viseljmagyart #selyemkendő #selyemsál

Megjegyzések

Megjegyzés küldése