Talán a legfontosabb az Ünnepekben, hogy a CSALÁD együtt legyen

Felejtsük el mindennapi gondjainkat egy kis időre, törődjünk egymással! - Mikulás Ünnepség a budapesti családoknak
A hétvégén ismét egy egyedülálló családi nappal lepte meg a környékbelieket a Szcientológia Egyház budapesti központja, amelyen mindenféle foglalkozású, szociális hátterű család részt vehetett, vallási hovatartozására való tekintet nélkül. Már a bejáratnál érzékelhető volt a hatalmas érdeklődés, kígyózó sorban várták a vendégek a program kezdését.
A résztvevők nagy örömmel vettek részt a mesemondáson, arcfestésen, csillámtetováláson, kézműves foglalkozáson és mézeskalács készítésen. Ezek a tevékenységek lekötötték a családokat és lehetővé tették, hogy együtt alkossanak díszes, kreatív karácsonyi tárgyakat. A pár óra alatt mindenki jól szórakozott és örömteli pillanatokat töltött el a szeretteivel.
A Télapó minden egyes gyermekkel külön elbeszélgetett a céljairól, és mindenki a jól megérdemelt ajándékcsomag mellé egy “Az út a boldogsághoz” című füzetecskét kapott, amely gyakorlati tanácsaival segítséget nyújt egy sikeresebb és boldogabb élet eléréséhez.
A délutáni program alatt a szülőkről a gondterhelt arcok eltűntek, a gyermekek az arcfestés után igazi tigrisekké, pillangókká változtak és teljesen átszellemülve távoztak, kezükben a rengeteg szép alkotással. A Szcientológia Egyház Önkéntes Lelkészei nagy szeretettel várják a következő nyílt rendezvényükre is a családokat. A visszajelzés egyöntetű volt: a résztvevők, legyen az farsang vagy húsvét, boldogan visszajönnek a következő programokra is, hogy néhány önfeledt órát tölthessenek el szeretteikkel.

Megjegyzések