Dr. Szöszi 80. születésnapja Magyarországon - Feng Shui galéria

Ki Dr. Szöszi, aki nap mint nap emeli az embereket test, lélek és elme szinten is magasságokba? Dr Szöszi, avagy Dr. Fauszt Terézia, aki a mai napig aktív orvosként dolgozik idén lett 80 éves. Belgyógyász és kardiológus főorvos, Egészségügyi Kht., Fonyód Osztályvezető Főorvos, Marcali Városi Kórházban Orvos-természetgyógyász, Feng Shui szakértõ. A Természetgyógyászok Szövetségének a Főtitkára. Párjával Schultz Ferenccel létrehoztak Fonyódon egy művészeti galériát is, amit ki ne ismerne, akik művészeti körökben járatosak.
Második éve ismerem, nekem is teret adott kiállítani, és mondhatom, széles tudásánál csak a kedvessége határtalanabb. Szeretnék Nagyon Boldog Születésnapot kívánni drága Szöszi, mert a barátai csak így szólítják, és elmondhatom, neki vannak barátai. Olyan ember, akinek vannak barátai és nincs kerítése. Virágokkal van körülvéve a háza, és rengeteg csodálatos emberrel. Most Nagy Gábor festőművész kiállítása apropójából voltam hivatalos hozzá, és legnagyobb örömömre kollégáival együtt fel is köszönthettem személyesen Őt.
Szalonjában ebédeltünk vele a kiállítás megynyitója előtt, ahol már tavaly is volt szerencsém vele ebédelni. A szalon nagypolgári század elei hangulata elvarázsol, a csodálatos műalkotások mindenhol a falakon, alig van egy talpalatnyi hely, ahonnan ne az esztétika áramolna, és ne a lelket símogatná. Mindez tökérletes harmóniában, hiszen minden a Feng Shui szabályai szerint van elrendezve. Még Nagy Gábor festőművész barátom is imádta ezt a helyet, pedig ő nem szeret kiállítani, 6 éve volt az utolsó, mikor emberek közé ment a képeivel, de erre a helyre ő is igent mondott, mert imádta a légkörét és az áramlásait, mitöbb azt a szeretetet és megbecsülést, amit itt egy művész kap, mikor részévé válik.
Vannak emberek, akik ellenállás nélkül tudnak a világba símulni, és létezésük szinte minden pillanatával csak hozzáadnak az emberiséghez. Ő ilyen, nem lehet eléggé dícsérni, bár szerény nagyon, nincsenek allűrjei (Megjátszott magatartás, modoros viselkedés, amellyel egy személy előkelőbbnek, finomabbnak akar látszani a valósnál. )
Születésnapi kívánságom számodra, hogy 20-30 év múlva, ha már új játékot keresel magadnak, egy másik helyen, másik testben, te mosolyogj és körülötted mindenki sírjon. Addig is szeretnénk még rengeteg közös programon részt venni a csodálatos helyeden, és szerintem nem vagyok ezzel egyedül. "Sírva jöttél világra, s körülötted mindenki mosolygott, Úgy menj el, hogy mosolyogj és körülötted mindenki sírjon." Napi Manyi

Megjegyzések