Van égi Párom? Ikerláng kapcsolódás a karmaasztrológiában - Beszélgetés Felkai Tímea Karmaasztrológussal


 Ikerláng kapcsolódás a karmaasztrológiában  - Beszélgetés Felkai Tímea Karmaasztrológussal

ISTENI SZÖVETSÉG, IKERLÁNGOK, FELTÉTEL NÉLKÜL, ELVÁRÁSOK NÉLKÜL.


Annyi féle dolgot lehet hallani az Ikerláng kapcsolódásokról, és sok embernek az a kérdése, hogy valójában léteznek-e, és ha igen, mikor, hol és kivel fog ez megtörténni. Ugye ez lenne a NAGY Ő, az ISTENI SZÖVESTÉG, az EGYSÉG a párkapcsolatban. Többször hallom: Ő az? Nem ő az? Mikor leszünk már együtt? Mennyit kell még szenvednem míg találkozom az Ikerlelkemmel. Ezekre kerestem a választ.



Felkai Tímea karmaasztrológust kérdeztem meg, hogy van ez valójában, mennyire látszik a horoszkópunkban ez a kapcsolat, kapcsolódás, és ennek kimenetele.

Tímea végtelenül szerény, kedves és mosolygós. A tanári pályáról tért át erre az útra, hogy másoknak segítsen utat mutatni az élet jelzései között, ha a jelzőfények zavarosnak tűnnek.



Felkai Tímea: Én karmaasztrológus vagyok, nem a hagyományos asztrológus. Sokkal több mindent vizsgál egy karma asztrológus, más aspektusokat, előző életeket és jövőbeni célokat. Kicsit máshogy dolgozunk.


Manyi: Timi, létezik az a fogalom, hogy ikerláng? Létezik ez az életben is?

Felkai Tímea: Létezik az az Isteni szövetség, az Isteni minőségbe való kapcsolódás, igen, amit Ikerláng szerelemnek hívunk. Sok hamis adat van ezzel kapcsolatban, de aki találkozik az „iker” párjával, az biztosan tudni és érezni fogja, hogy ez most valami más. Sokan jönnek el hozzám emiatt, hogy választ kapjanak azokra a történésekre, és érzésekre, amik eddig ismeretlenek voltak számukra, és felkavarták a hétköznapjaikat. Ez valójában önismereti játék onnantól, és minden pillanata tanítás. Az egyéntől függ, milyen gyorsan érti meg, hogy ez róla szól, és az ő értékeinek a felszínre ho
zásáról. Ha a két energia találkozik, a közös teremtés beindul, és még ha nem is találkoznak a felek egymással egy darabig, csodálatos kreatív kibontakozás veszi kezdetét. Ez egy csoda.

Manyi: Ez valóban benne van a horoszkópban, amit készítesz?

Felkai Tímea: Igen, valóban látszik, és be lehet azonosítani. Akinek ebben az életében rendeltetve van, az találkozik vele. Ez a születési képletében is látszik.

Manyi: Hogyan jutnak el hozzád az emberek? Mire van szükség?

Felkai Tímea: Általában ajánlások útján. Egymásnak adják a kilincset. Általában két-három hétre előre tudok csak időpontot adni. De bátran kereshet bárki, mindenkit szeretettel várok. Szükség van a pontos születési adatokra, a hely és idő vonatkozásában.



Folytatjuk
Felkai Tímea elérhetősége: https://www.facebook.com/felkaitimeakarmaasztrologus/




https://felkaitimea.wordpress.com/bemutatkozas/


RENDELD MEG!


Könyvajánló







Nagyon sok jó könyv van a piacon. Miért pont ezt szeretnéd most azonnal elolvasni? A Sárkány és Főnix: Tükörlelkek c. könyvet? Íme, a titok: Egy különleges hullámhosszon kommunikálnak az írások. Az esztétika, mese és mágikus világ hullámhosszán. Szereplői: mind te vagy. Átöleli a mindenség varázslatát, a teremtő energiákat. Feléleszti a benned lévő gyermek tiszta tudását és érzékelését. Felébreszti benned a MÁGUST. Máshogy érted meg a VILÁGOT. Olyan mesék, amik valójában nem mesék, minden szavuk igaz. Tudom, mert ott voltam mindegyiknél. Úgy adja neked vissza az erődet, hogy észrevétlenül kúszik be a hétköznapjaidba, és garantáltan nem egyszer fogod levenni a polcról. Minden napra tartogat egy csodát számodra. Megszólítja a lefeslőbb 
É N-edet és újra játékba hívja. Ez nem csak egy könyv, ez maga a varázslat, amire olyan régóta vágytál. 




Kövess a Facebook-on is: https://www.facebook.com/Napi-Manyi-474212509640183/

Menj a Blog főoldalára és olvasd el a többi érdekes cikket is! https://napimanyi.blogspot.hu/





Megjegyzések