Valódi Ikerláng: a „szerelmen” túl – Az Igazi ikerláng inspirál, felemel, támogat. II. rész Beszélgetés Felkai Tímea karmaasztrológussal, aki maga is éli az Ikerláng szerelmet.





Az Igazi ikerláng inspirál, felemel, támogat. Akkor is ha nem vagy vele! Rólad szól, senki másról. „Hiteles, aki maga is éli.” Ikerláng szerelem az önmegismerés útján.


Az Ikerláng szerelem egyik jellemzője, a többi mellett, legalább is ezt látom azoknál, akik a valódi ikerlángjukkal találkoztak, hogy elindul az életük, mintha egy belső tűz lobbanna fel, ami mindig is ott szunnyadt. Elindulnak a kibontakozás útján. Sokszor látom a szenvedéseket, hogy jaj az ikerlángom nem foglalkozik velem, nem keres, eltűnt, és ez milyen fájdalom a lelkemben. Ha ez a helyzet sokáig fennáll, és a személy aki ezt éli záros határidőn belül nem talál magára, és nem kezd el olyan tevékenységeket, amik boldoggá teszik őt, és segítenek kibontakozni a bennük rejlő potenciált, akkor meg lehet kérdőjelezni, hogy az valóban az a kapcsolódás-e.
Nyomozzunk tehát tovább az asztrológia segítségével. Felkai Tímea karmaasztrológust kérdezem azokról a kérdésekről, amik az ikerláng témában érinett emberek fejében motoszkálnak.



II. rész Beszélgetés Felkai Tímea karmaasztrológussal, aki maga is éli az Ikerláng szerelmet.

Manyi: Timi, milyen is valójában egy ikerláng kapcsolódás? Miben más, mint más párkapcsolat?



Felkai Tímea: Az ikerláng kapcsolódás lényege a feltétel nélküli szeretet megtapasztalása és az, hogy nincsenek benne az ego játszmái. A régi párkapcsolati minták alapja gyakran a másik elnyomása, megalázása, féltékenység, drámák. Ha megéled az ikerláng szerelmet, itt azt érzed, hogy önmagad lehetsz, nem akarnak megváltoztatni, mégis alakulsz, csiszolódsz… Mert a szeretet és szerelem nevében tartunk tükröt egymásnak. Ilyen mondatok, hogy pl. Akkor szeretlek majd igazán, ha ezt vagy azt másképp csinálod-ez az ikerlángoknál nincs.

Ez sem két tökéletes ember kapcsolata, sőt! Itt épp az ellentétek vonzzák egymást, mert ami nekem többlet, az nála hiány, és fordítva. (A közös számmisztikai képletük is mesél
erről.) Viszont vannak közös témák, hasonló sorsfeladatok és célok-emiatt tudnak harmóniában és megértésben tevékenykedni. Tehát folyamatos áramlás, tanulás és szeretet van jelen. Gyakran tartunk tükröt egymásnak-ezért is hívják másként tükör-lelkeknek is.
Két erős lélek kapcsolódása és az a fél szokott „kiszállni” a kapcsolatból, aki lelkileg még nem elég erős, nincs tisztában önmagával.



Manyi: Látszik az Ikerláng kapcsolódás a horoszkópban? És hogyan látszik?

Felkai Tímea: Erről már írtam, bővebben itt olvashatsz erről: Erről már írtam egy cikket korábban:

https://felkaitimea.wordpress.com/2019/02/26/ikerlangok-a-horoszkopban/



Manyi: Ha meg van írva sorsod, akkor azon hogyan tudsz változtatni? Ha valakit neked rendelt az ég és máshogy dönt, mégsem akar veled lenni, pedig benne van a horoszkópodban, megteheti?



Felkai Tímea: Örök vita a szabad akaratunk működését megkérdőjelezők és a támogatók között: egyáltalán van-e szabad akaratunk?
Hitem szerint ez egy csodás isteni ajándék nekünk, embereknek. Ha ez nem lenne, mindannyian ugyanott tartanánk, nem lenne ennyiféle sors.
Persze vannak alapvető sorsfeladataink, melyre születik a lélek, de hogy rögtön az útjára áll, vagy több „felesleges” kört fut, mielőtt rátalál, ez is szabad akarat kérdése. A „felesleges” körök se azok, hisz minden tapasztalás. Nem az a lényeg, hogy mi történik velünk, hanem az, ahogy ezt megéljük, amennyit tanulunk belőle. Így nincs pozitív vagy negatív élmény-mindegyikük csak tapasztalás.



Manyi: Az emberek gyakran teszik fel ezt a kérdést: mikor lesznek már végre egy pár? Mikor veszi észre a másik felük, hogy kapcsolódniuk kellene?



Felkai Tímea: Sajnos erre sosem tudom a választ, mert ez egyrészt Isten kezében van. Saját ikerlángos történetem is példázza, nem tudtam volna előre megjövendölni, hogy mi fogunk-e még együtt élni. Külön-külön meg kellett élnünk a saját utunkat: erősödni, fejlődni, megismerni önmagunkat-ez a cél. És itt jön el a másik lehetőség, hogy Isten időzítésén kívül magunkon is keményen kell dolgozni. Meg kell nyitnunk a szívünket a feltétel nélküli szeretetre, mely látszólag nem a szerelemről szól. Egy olyan hivatás, melyet teljes szívvel gyakorlunk, vagy egy kisállat gondozása, esetleg a gyerekekkel való kapcsolódás-ez jelzi az Égieknek, hogy íme, képesek vagyunk feltétel nélkül szeretni – ilyenkor jöhet az ikerlángunk.
Ő viszont szabad akaratból dönti el, hogy marad-e, hisz ebben a kapcsolatban nincs benne az ego. Nem kényszeríthetjük, hogy maradjon, ha a lelke úgy érzi, hogy dolga van még, tapasztalni szeretne. Persze mi is szabad akaratból maradunk.
Atlantisz volt az a világ, amikor még tökéletes párként éltünk, aztán mindkét lélek elindult a saját karmikus útján. Időnként összekapcsolódtunk (Gyakran a Brit-szigetek, középkori boszorkányüldözés, Japán, Észak-Amerika voltak a közös helyszínek.)

Manyi: Látszik-e az, hogy együtt maradunk-e a párunkkal (mindegy, hogy ikerláng, vagy más), vagy sem? Látszik-e az idő intervallum, kivel mennyi időt leszünk együtt itt a földön?

Felkai Tímea: Két születési horoszkópot összehasonlítva látszik, hogy egy kapcsolat hosszú távra szól: pl. közös múlt-jövő tengely, vagy sorsfeladat - tengelyek állnak együtt vagy valamilyen fényszögkapcsolatban. Innen látható, hogy ott vannak egymás életében, fejlődni, tanulni jöttek egymástól. Ha pl. közös karmikus témát hordoznak, az sem véletlen. (pl. a pénzügyeik sebzettek vagy érzelmi természetű inkarnációs emlékeik vannak.)




Az izgalmas, amikor az egyik lélek a bátorságát szeretné most erősíteni, mert előző életeiben még nem tudott kiállni magáért, a másik lélek pedig behozza a tűz elemet. ( Kos, Oroszlán vagy Nyilas.) Vagy mindketten kreatív tehetséggel érkeztek, és akkor merik igazán megélni, amikor találkoznak. A közös teremtő erő –ez is jellemzi az ikerláng kapcsolatokat.

Viszont egyetlen párkapcsolatban se mutatja meg a horoszkópunk, hogy meddig maradunk együtt. Amíg szeretet van, amíg fejlődni tudunk. De hogy meddig tart a szeretet? Nos, ez is a szabad akarat témájához tartozik. A lélek dönti el.


Manyi: Aki hozzád eljön, mit tudhat meg magáról?

A cikk első része itt olvasható:
https://napimanyi.blogspot.com/2019/09/van-egi-parom-ikerlang-kapcsolodas.html



Felkai Tímea:

Azért imádom a hivatásomat, mert gyógyító módszerként működik ez a fajta karmaasztrológia. Azt        mesélem el, hogyan lehetünk boldogok azokkal a lehetőségeinkkel, melyekkel erre az életre születtünk.
Több, mint tízezer égitestet vizsgálok, valamint többszáz állócsillag üzeneteit is. A pontos születési adat birtokában olyan horoszkópot állítok fel, amely előző életekről mesél.
A 12 életterületen rejlő kincseket, üzeneteket mondom el, hogy milyen karmikus emlékeket, képességeket, tehetségeket hordoz a lélek. Hol vannak nehézségek az életében és milyen segítséget hoz most ezek megoldására. Mely életterületek szerencsések, hogyan lehetne most ezeket a legnagyobb szeretettel megélni?



Gyakran „vetem be” a tarot lapok tudását is, mert egy lélek érzelmeiről, gondolatairól remek leírást adnak. Egy döntés meghozatalában csodás segítséget kapunk tőlük. Az idő viszont a tarot-ban elég képlékeny: ő sem tud 100 százalékos választ adni arra a kérdésre, hogy mikor leszünk végre egy pár. Aki viszont figyelmesen olvasta előző gondolataimat, annak a válasz is megérkezik. J

Manyi: Nagyon köszönöm Timi, a kimerítő válaszaidat. Szerintem sok embernek adsz segítséget már ezzel is, hogy ezeket most elmondtad.

Felkai Tímea: Hálásan köszönöm szerető figyelmeteket.





https://felkaitimea.wordpress.com/bemutatkozas/

Könyvajánló: http://nemecmariann.hu/
Nagyon sok jó könyv van a piacon. Miért pont ezt szeretnéd most azonnal elolvasni? A Sárkány és Főnix: Tükörlelkek c. könyvet? Íme, a titok: Egy különleges hullámhosszon kommunikálnak az írások. Az esztétika, mese és mágikus világ hullámhosszán. Szereplői: mind te vagy. Átöleli a mindenség varázslatát, a teremtő energiákat. Feléleszti a benned lévő gyermek tiszta tudását és érzékelését. Felébreszti benned a MÁGUST. Máshogy érted meg a VILÁGOT. Olyan mesék, amik valójában nem mesék, minden szavuk igaz. Tudom, mert ott voltam mindegyiknél. Úgy adja neked vissza az erődet, hogy észrevétlenül kúszik be a hétköznapjaidba, és garantáltan nem egyszer fogod levenni a polcról. Minden napra tartogat egy csodát számodra. Megszólítja a lefeslőbb 
É N-edet és újra játékba hívja. Ez nem csak egy könyv, ez maga a varázslat, amire olyan régóta vágytál. 






Kövess a Facebook-on is: https://www.facebook.com/Napi-Manyi-474212509640183/

Menj a Blog főoldalára és olvasd el a többi érdekes cikket is! https://napimanyi.blogspot.hu/





Megjegyzések