Öltöztető Pszichológia - Minden ami divat

Pszichológia, ami öltöztet, avagy anya és lánya trendet teremt Mi az, amit mi nők szeretünk az öltözködésünkben?  Természetesen azt, ha valami jól áll, és csodálnak bennünket benne, ami nem csak a külső, de a belső szépségünket is kiemeli.  Ma már az öltözködésünket is tudatosan válasszuk meg, így jó ha képben vagyunk, nekünk mi áll jól.  Íme egy ruha márka, ami pszichológia alapokon nyugszik: WWW.CHARMINA.HU Íme, mi ketten állunk az Charmina brand mögött: Ladányi Beáta és Sift Karina.
Ladányi Beáta vagyok, közgazdász, integrál tanácsadó, családállító,párkapcsolati coach, bejegyzett mediátor, stílustanácsadó és stíluskommunikátor. Sift Karina vagyok,  okleveles pszichológus, képzett telefonos és online segítségnyújtó, családállító, rajz- és képelemző és stílustanácsadó.
Anya és lánya párosként célunk, hogy a hozzánk fordulók életében értéket és összhangot teremtsünk a megjelenésük, a viselkedésük és az önismeretük, valamint a kommunikációjuk fejlesztésével. Küldetésünk, hogy a sokrétű, gyakorlatban hasznosítható tudás terjesztésével hozzájáruljunk egy olyan világ kialakulásához, amelyben a külső és a belső harmóniájának megteremtésével a reggeli tükörbe nézés és felöltözés sem okoz gondot, hanem az önelfogadás és az önszeretet rituáléjává válik. "Pszichológiai tudásunkat és a stílussal kapcsolatos szakértelmünket integrálva segítünk a nőknek az önfejlesztési útjukban, melyhez a stíluson keresztül kínálunk egy kreatív lehetőséget. A velünk való közös munka nemcsak a tökéletes ruha megtalálásáról szól, hanem hogy önmagadat jobban megismerve fejezed ki magad a megjelenéseddel."  charmina.hu
"Stílus szakemberként számtalanszor szembesültünk azzal a nehézséggel az üzletekben, hogy hiába vagyunk nagyon is tisztában azzal, hogy milyen ruha állna jól valakinek, ezt nem lehet megvenni, mert nincs. Elkezdtünk megtervezni, és kidolgozni egy kicsi, de annál hiánypótlóbb kollekciót, mellyel teljesíthetjük az ügyfeleink álmait. " 
"Egy divatmárka, amely alkalmazkodik hozzád.  A Charmina kollekció lényege ünnepelni a női szépség sokszínűségét és változatos formáitMinden testalkatból ki lehet hozni a maximumot, és szívesen segítünk az ügyfeleinknek megtalálni az alkatukhoz passzoló fazonokat. A megrendelésre készülő, méretre szabott ruhák tökéletesek a nem modell alkatú hölgyeknek is. Mérettől, alkattól függetlenül minden nő számára hozzáférhető időtlen ruhákat készítünk. Nemcsak egyfajta szépség létezik, és mindenki megérdemli, hogy kihozza magából a legjobb formáját. Meggyőződésünk, hogy minden ember tökéletes és egyedi, és hogy ez az egyéniség kifejeződik a stílusukban.A Charmina ruha lényege, hogy viselője minden nap gyönyörűnek, magabiztosnak, és igazánnagybetűs Nőnek érezze magát a mindennapokban és a különleges alkalmakon egyaránt." Manyi  Következő rendezvény ajánlat:

Megjegyzések

Megjegyzés küldése