Már mi magunk vagyunk a szemét a földön....Hogyan ne termelj szemetet?


Szemetelünk, pusztítjuk magunkat, a bolygónkat. Hihetetlen, mikor ébredünk már fel?
Érdemes magunkba nézni, 2050 ben mit fogunk mondani a gyerekinknek ha megkérdezik: Mit csináltatok 2019-ben, hogy az a katasztrófa, amit előre láttatok, ne történjen meg?
Fotók és termékek: Réthy Fashion
A szemét hegyek, az ivóvizek elpusztítása, az emberekbe kialakított megannyi betegség az egészségtelen táplálkozás hatására....vesézhetnénk, és sorolhatnánk. Nem fogom....ezért nem, mert annyian foglalkoztak már vele, hogy elég, ne szövegeljünk már!!! Kezdjük el csinálni. Mindenki a maga életébe, kezdje el. NÉZZD MEG! Gondolkodj, te mit tudsz tenni ezzel kapcsolatban? https://youtu.be/7dfHfgByuDU


Egyszerűen most loptam ezt a videót. Elindított bennem valamit, jobban, mint eddig. Néhány ötlet, hol kezdjük: (videót alább találod)
EZT A VIDEÓT NÉZD MEG!!!!


Kávékapszula? Igyál egy kávét és másnap hordj új ékszert! 










Nagyon sok jó könyv van a piacon. Miért pont ezt szeretnéd most azonnal elolvasni? A Sárkány és Főnix: Tükörlelkek c. könyvet? Íme, a titok: Egy különleges hullámhosszon kommunikálnak az írások. Az esztétika, mese és mágikus világ hullámhosszán. Szereplői: mind te vagy. Átöleli a mindenség varázslatát, a teremtő energiákat. Feléleszti a benned lévő gyermek tiszta tudását és érzékelését. Felébreszti benned a MÁGUST. Máshogy érted meg a VILÁGOT. Olyan mesék, amik valójában nem mesék, minden szavuk igaz. Tudom, mert ott voltam mindegyiknél. Úgy adja neked vissza az erődet, hogy észrevételül kúszik be a hétköznapjaidba, és garantáltan nem egyszer fogod levenni a polcról. Minden napra tartogat egy csodát számodra. Megszólítja a lefeslőbb É N-edet és újra játékba hívja. Ez nem csak egy könyv, ez maga a varázslat, amire olyan régóta vágytál. Rendelhető:
https://abckiado.hu/termek/nemec-mariann-sarkany-es-fonix-tukorlelkek/


Kövess a Facebook-on is: https://www.facebook.com/Napi-Manyi-474212509640183/

Menj a Blog főoldalára és olvasd el a többi érdekes cikket is! https://napimanyi.blogspot.hu/




Megjegyzések