Magyarország igazi Hercegnője -Szandy Hercegnő


Hogyan lehet, hogy egy kislányból végül mire felnő hercegnő lesz?

"Amíg nem veszíted el a mosolyt, a mesét, a hited és az álmaidat, addig van jövőd" (Manyi tündér és Szandy Hercegnő)

Szandy Hercegnő a gyerekek kedvence lett. Számos fellépéssel és mesefigura alakítással a háta mögött, most eljött az idő, hogy a húsvér Hercegnő hivatalosan is "rajzmese" figura legyen. Székely Éva grafikus művész ecsetei alól született meg, Pamacskával, az okos kismacskával együtt.  Egyedülálló, mert eddig a hercegnőket először megrajzolták, majd azután öltöttek élő ruhát. De most fordítva történt. Klajkó Szandra már régóta táncos, koreográfus, énekes, de egyre jobban a gyerekek felé fordul műsoraival. A Csiki Bon-Bon c. száma is megmutatja, hogy kedvence a mesevilág. A meséket pedig át lehet, és át kell hozni a való világunkba.

HAMAROSAN MEGJELENIK: SZANDY HERCEGNŐ AZ EMBEREK VILÁGÁBAN  -Hangos mesekönyv (Írta: Nemec Mariann, zene és stúdió munka Clay Productions)

Karácsonyra szívet melengető és mosolyt csaló ajándék a gyerekeknek!

Rendeld meg: szandyhercegnő@gmail.com


A klip megnézhető itt:
https://www.youtube.com/watch?v=GmmPUZa3huw&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1fDFYdJs9RPfgsHzba7NEBWQUYmgAN5YGAmKFEEyHYiFO6VSPB8GFyxhE



Igazi Hercegnőnek igazi Herceg

 Nem titok, hogy Szandy Hercegnő párja Veréb Tamás az életben. Több közös munkájuk is van, segítik egymást a mindennapokban és a munka területén is. Tamás is részt vett a hangos mesében, az ő hangján szólal meg Pamacska, az okos kismacska.


Karitatív tevékenységek


A Szandy Hercegnő produkció évente több helyen is fellép támogatásként hátrányos helyzetű gyermekek számára rendezett műsorokban. Céljuk, mosolyt csalni az arcokra.

"Minden gyereknek jár a mese és a mosoly, mindegy, hogy szegény vagy gazdag." mondja Szandy Hercegnő.

De emellett együtt dolgoznak alapítványokkal, szervezetekkel, és segítenek a tárgyi támogatások megszerzésében és eljuttatásában is oda, ahol szükség van rá. Nem csak karácsonykor, de egész éveben fontosnak tartják a segítséget.





"Karácsonykor talán könnyebben nyílik meg az emberek szíve és jobban befogadják egész évre ezeket a gondolatokat. Akikkel együtt dolgozunk szervezetek és alapítványok egész évben dolgoznak ezen."  mondja Szandy Hercegnő.




Kövess a Facebook-on is: https://www.facebook.com/Napi-Manyi-474212509640183/

Menj a Blog főoldalára és olvasd el a többi érdekes cikket is! https://napimanyi.blogspot.hu/



Ajánlott könyv
Nagyon sok jó könyv van a piacon. Miért pont ezt szeretnéd most azonnal elolvasni? A Sárkány és Főnix: Tükörlelkek c. könyvet? Íme, a titok: Egy különleges hullámhosszon kommunikálnak az írások. Az esztétika, mese és mágikus világ hullámhosszán. Szereplői: mind te vagy. Átöleli a mindenség varázslatát, a teremtő energiákat. Feléleszti a benned lévő gyermek tiszta tudását és érzékelését. Felébreszti benned a MÁGUST. Máshogy érted meg a VILÁGOT. Olyan mesék, amik valójában nem mesék, minden szavuk igaz. Tudom, mert ott voltam mindegyiknél. Úgy adja neked vissza az erődet, hogy észrevételül kúszik be a hétköznapjaidba, és garantáltan nem egyszer fogod levenni a polcról. Minden napra tartogat egy csodát számodra. Megszólítja a lefeslőbb É N-edet és újra játékba hívja. Ez nem csak egy könyv, ez maga a varázslat, amire olyan régóta vágytál. Rendelhető: https://abckiado.hu/termek/nemec-mariann-sarkany-es-fonix-tukorlelkek/

Rendelhető: https://abckiado.hu/termek/nemec-mariann-fonix/

képforrása:https://www.hirstart.hu/hk/20190823_langokban_all_a_vilag_tudeje  Érdekes: https://napimanyi.blogspot.com/2018/05/az-onkentes-lelkeszek-akcioban-ugy-banj.html
Kövess a Facebook-on is: https://www.facebook.com/Napi-Manyi-474212509640183/

Menj a Blog főoldalára és olvasd el a többi érdekes cikket is! https://napimanyi.blogspot.hu/

Megjegyzések